• Student Molerova

  Ovo je nova fotokopirnica koja je počela sa radom u januaru 2014 g. Lokaciski je povezana sa našom fotokopirnicom u Patriarha Gavrila 1 pošto su udaljene međusobno 50m. Radnja se nalazi u zgradi stan br.1 (visoko prizemlje). Planiramo da u što kraćem vremenskom periodu napravimo tehnički najopremljeniju fotokopirnicu u kraju.


   
 • Student Bulevar

  Ova fotokopirnica posluje preko 10 godina. Izuzetno dobra lokacija pošto se nalazi odmah preko puta tehničkih fakulteta. Fotokopirnica je u zgradi stan br.1 (prizemlje) na pomenutoj adresi. Na ovoj lokaciji smo jako dobro tehnički opremljeni. Posedujemo veliki broj digitalnih kopir–aparata, štampača za crno-belu i kolor tehnologiju, plotere za štampu velikih formata, printabilnih štampača za CD-ove, mašina za koričenje, plastifikaciju, bigovanje, sečenje papira, heftanje, svijanje idr. U fotokopirnici radi osoblje sa višegodišnjim iskustvom i znanjem što značajno olakšava rad i ispunjavanje zahteva naših klijenata.


   
 • Student Dečanska

  Na ovoj lokaciji poslujemo nešto više od 13 godina. Sama pozicija kopirnice je izuzetno atraktivna pošto je u strogom centru grada. Nalazimo se u zgradi stan br.1 na pomenutoj adresi. U zgradi su još advokatske komore Beograda i Srbije. U našem okruženju ima dosta poslovnih ljudi, firmi,đaka i studenata koji su korisnici naših usluga. Osoblje koje radi u fotokopirnici ima ogromno višegodišnje iskustvo koje uveliko doprinosi kvalitetu i brzini obavljanja poslova. Za veće poslove koje obavljamo ako naši klijenti zahtevaju vršimo uslugu dostave materijala.


   
 • Student Farmacija

  Fotokopirnica posluje u suterenu zgrad Farmaceutskog fakulteta. Uglavnom smo specializovani za potrebe fakulteta kako studenata tako i profesora . Višegodišnje poslovno prisustvo nam je pomoglo da tačno znamo kakve su potrebe naših klijenata na ovoj lokaciji. Želja nam je da u narednom periodu poboljšamo sarednju i sa klijentelom koji nisu isključivo vezani za fakultet.


   
 • Student Zemun

  Od trenutno aktivnih lokacija Fotokopirnice Student , u Cara Dušana 157 Zemun smo najduže prisutni. Fotokopirnica je počela s radom 15.09.1996 g. Lokal u kome poslujemo je lako uočljiv, nalazi se u privatnoj kući na pomenutoj adresi i ima veliku reklamu na fasadi. Dugi niz godina koji je iza nas doprinosi ogromnom iskustvu u obavljanju svih poslova vezanih za potrebe naših klijenata.Pored svih poslova za koje smo opremljeni kao i na ostalim lokacijama ovde vršimo usluge narezivanja ključeva.


   

Student Molerova

MOLEROVA 59
BEOGRAD
(Preko puta GRF-a)
Google MAPS


RADNO VREME: 08 - 20h
SUBOTA: 08 - 15h
NEDELJA: neradna

Telefon: 011/2452-235
molerova@fotokopirnicastudent.rs

 

Student Bulevar

PATRIJARHA GAVRILA 1
BEOGRAD
(Preko puta GRF-a)
Google MAPS


RADNO VREME: 08 - 20h
SUBOTA: 08 - 15h
NEDELJA: neradna

Telefon: 011/2438-632
bulevar@fotokopirnicastudent.rs

 

Student Dečanska

DEČANSKA 13
BEOGRAD
Google MAPS


RADNO VREME: 08 - 20h
SUBOTA: 08 - 15h
NEDELJA: neradna

Telefon: 011/3247-408
decanska@fotokopirnicastudent.rs

 
 

Student Zemun

CARA DUŠANA 157
ZEMUN
Google MAPS


RADNO VREME: 08 - 20h
SUBOTA: 08 - 15h
NEDELJA: neradna

Telefon: 011/2103-625
zemun@fotokopirnicastudent.rs

 

Student Vojvode Stepe

VOJVODE STEPE 450
BEOGRAD
Google MAPS


RADNO VREME: 08 - 20h
SUBOTA: 08 - 14h
NEDELJA: neradna

Telefon: 011/3951-253
farmacija@fotokopirnicastudent.rs